ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Aston Martin Cygnet: Πρόκληση στα «μικρά»

Τη βρετανική εταιρεία την έχουμε συνηθίσει με ακριβά sport αυτοκίνητα, αν και τελευταία μάς εξέπληξε
παρουσιάζοντας τη Rapide. Eνα λουσάτο 4θυρο αλλά και 4θέσιο μοντέλο, που αποτελεί κατά κάποιον τρόπο προέκταση του DNA της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που επισήμως πλέον αντιπροσωπεύεται και στη χώρα μας από τον Ομιλο Δάβαρη με τις εγκαταστάσεις (πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη, ανταλλακτικά, βαφείο) να βρίσκονται στο Αιγάλεω στη Λ. Αθηνών, κοντά στη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, που «αρχίζει» από το ΣΕΦ…

Επόμενο βήμα
Ομως από μια εταιρεία όπως η Aston Martin, πάντα περιμένεις το επόμενο βήμα. Και το επόμενο βήμα ακολουθεί το κλίμα της εποχής. Μικρά, οικονομικά αυτοκίνητα. City–cars. Οχι όμως για τον καθένα. Καθώς μια Aston Martin, έστω και μια Aston Martin για την πόλη όπως το νέο Cygnet, δεν είναι για τον καθένα.
Μπορεί να βασίζεται στο προσιτό IQ της Toyota, αλλά με τα σήματα της Aston Μartin το αυτοκίνητο έχει ανεβάσει κατά πολύ τον δείκτη της τιμής.
Δεν είναι μόνο το πολυτελές εσωτερικό, είναι όλη η φιλοσοφία του αυτοκινήτου.
Η φιλοσοφία της Aston Martin.



Kινητήρας
Το μηχανικό σύνολο προέρχεται από τον Ιάπωνα κατασκευαστή και είναι 1.300 κ.εκ. απόδοσης 98 ίππων, με 6τάχυτο κιβώτιο να μεταδίδει την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.
Φυσικά το Cygnet φέρει και εξωτερικές σχεδιαστικές επεμβάσεις ακολουθώντας τη «γραμμή» Aston Martin με τη χαρακτηριστική μάσκα στυλ καρχαρία, τους διαφορετικούς προβολείς και τις εισαγωγές αέρα στο πάνω μέρος του καπό.



Το Cygnet μπορείτε να το αποκτήσετε με όποιο χρωματισμό θέλετε, εξωτερικά και εσωτερικά, προσθέτοντας έτσι τη δική σας –προσωπική– σφραγίδα.
Αλλά όπως και να το κάνουμε όταν θα αφήσετε το πορτ–κλε με το σήμα της Aston Martin στο τραπέζι, έτσι κι αλλιώς θα ξεχωρίσετε.
Από εκεί και πέρα είναι δικό σας το θέμα το πώς θα το διαχειριστείτε

Πόσο κοστίζει τελικά το Cygnet; Πριν αναφερθούμε στην τιμή, να σας ενημερώσουμε ότι μόνο 1.000 Cygnet θα κατασκευάσει η Aston Martin.
Πόσο κάνει όμως; 56.000 ευρώ είναι η τιμή του Cygnet.
Σίγουρα θα αναρωτηθείτε γιατί τόσο ακριβό. Γιατί πρόκειται για μια Aston Martin, έστω και city–car, που απευθύνεται σε κοινό που δεν γνωρίζει κρίση και ΔΝΤ!


πηγη:adesmeytos.gr

ΜΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.