ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ποιές Ελληνικές επιχειρήσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μεσιτικών Γραφείων για επενδυσεις στο real estate

Το ενδιαφέρον, των ρώσων επενδυτών για το real estate στην Ελλάδα, προκάλεσαν οι παρουσιάσεις των κατασκευαστικών έργων παραθεριστικής κατοικίας που αναπτύσσονται στις διάφορες περιοχές της Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Κεντρική Ελλάδα από την εταιρία...
"ΛΕΒΕΝΤΗ Α.Ε.", στην Κρήτη από την "Επενδυτική Κρήτης", στην Χαλκιδική από την εταιρία "Χαντζής και ΣΙΑ Ο.Ε", στην Τζια από τον αρχιτέκτονα Χ. Βλάχο, στο Πήλιο από την εταιρία "Νέα Κτηματική Α.Ε." και στο Λουτράκι από την "Domus Ars".

    Αυτό σημειώνει το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις πρόσφατες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Κέρκυρα για να ενημερωθούν οι ρώσοι επενδυτές για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη χώρα μας.

    Όπως αναφέρει το επιμελητήριο, από ελληνικής πλευράς ενδιαφέρον για συνεργασία με ρώσους επενδυτές στον χώρο του real estate εκδήλωσαν, μεταξύ άλλων, οι όμιλοι: της Μοχλός που ελέγχει το ξενοδοχειακό συγκρότημα του "Πόρτο Καρράς" στη Χαλκιδική, ο όμιλος της ΓΕΚ Τέρνα, η Προμηθέας Gas του Ομίλου Κοπελούζου, η Lamda Development του Ομίλου Λάτση, ο όμιλος J&P Development, η μεσιτική εταιρεία Aspis Real Estate και πληθώρα μικρότερων επιχειρηματιών και μεσιτικών γραφείων.

    Οι πληροφορίες αυτές προέκυψαν από τις ιδιαίτερες συναντήσεις, b2b, στις οποίες πήραν μέρος εκπρόσωποι των μεγάλων ρωσικών μεσιτικών γραφείων, τα οποία ειδικεύονται στην πώληση εξοχικών κατοικιών και τουριστικών ακινήτων της Μεσογείου στην ρωσική αγορά. Στις συναντήσεις συμμετείχαν πάνω από 300 εκπρόσωποι ελληνικών επιχειρήσεων.

πηγη:tro-ma-ktiko
Μ.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.